Saturday, May 3, 2008

Rubik in campanie!

Uneori nu ai de unde alege. Alteori ai prea multe optiuni. Si cum stii care este cea mai buna? Si cum stii ca nu vei gresi daca vei merge pe aceea?

Spre exemplu, sa luam urmatorul desen:

Care crezi ca este "the right one"?
Unul e mai roz, altul are un catelus simpatic, altul un apus seducator. Si totusi care?
Asa se intampla si in politica. Fiecare vine cu cateo propunere, incercand sa-si construiasca o imagine. Fiecare politician devine in urma unei campanii electorale un Rubik colorat. Toti vedem desenele, toti vedem cum se amesteca piesele, dar niciodata nu vom stii ce se ascunde in interiorul cubului.
Ne uitam zilele trecute la televizor, in special la OTV, unde am regasit o stire interesanta: de 1 mai, "Agentul micu face campanie!". Si aveau dreptate: peste tot doritorii de functie de primareala erau pe teren. Am iesit si noi la o plimbare si am constatat acelasi lucru: Bucurestiul si Constanta isi luasera un nou miros, o amora puternica de mici insetati de bere. Si ce era si mai interesant, in Mamaia, la terase, daca doreai sa comanzi mici dupa ora 5, acestia erau total indispobili. Evident, daca erau toti chemati la datorie in procesul campaniilor...
Si totusi...tu ce Rubik alegi?

1 comment:

Anonymous said...

Jurizat :)