Thursday, April 3, 2008

Introducing RubiK.OC (the widget)


Rasfoiti cu atentie si dati mai departe. Introduceti RubiK.OC pe blog-ul vostru! ACUM!!! :D . Suntem o echipa de creativi, formam un contrast mare, avem tone de idei si abia asteptam sa vi le prezentam. Participam la categoria Advertising, deci veti putea observa pe blog tot felul de exprimari mai mult sau mai putin media, cu inclinatii spre publicitate si advertising (nu, nu e acelasi lucru). Sunt convins ca sunteti multi pasionati de asta si tocmai din aceasta cauza am facut un mic widget care puteti sa-l puneti pe blogul vostru. De asemenea, pastram o lista cu 'suporteri' deci chiar daca putin va intereseaza, curiozitatea vostra va aduce la randul ei roade.
Asta ar fii codul (trebuie doar sa stergeti stelutele si functioneaza :D ):
<*l*i*>
<*a h*ref="http://rubik-oc.blogspot.com/">
<*i*mg i*d="Image2_img" w*idth="214" s*rc="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0umDUgh0FgK64xEfoCS5JRGbyBVDTeLnJ0Bo8XxaHRWhcwfUFjlYa_q5Pw_C-YnrlTLo2Ip__zYBTMy2GlN3q156Dksyqq38_8oyMe-2TAlD64adYDCWy4CuttyJ_wy0wTgck5415XZk/s214/rubik_white_conturat.jpg" /*a h*eight="71"/> <*/*a> <*/*li>

Multumim!

4 comments:

Just Blank said...

Mie imi place script-ul pentru countdown.
Don't mind if I do. =)

deadkallima said...

si totusi ...de ce ati mai pus si stelutzele ? high k pe mine ma convingeti sa ma joc cu ele ... ca va stiu ;) ...da altzii ?

RubiK said...

@Sorin... take the "whole"time that u need :P
@Joana... daca nu erau stelutele se intamplau nebunii pe blogul nostru. E o mica cenzura sa'i spunem asa:))

Anonymous said...

cenzura? sau aveti probleme in a posta codul html? :P


<html>
<body>
Aici se afla raspunsul :)
</body>
</html>